Mijn eerste Blogbericht aan senioren met spel- of computerproblemen

Beste senioren, veel ouderen hebben problemen met hun computer, bepaalde spellen, ipad of met wat dan ook en durven niemand om hulp te vragen. Dat is één van de hoofdredenen dat ik deze website uit de grond gestampt heb. Denk nooit dat je vragen dom zijn  anders blijf je er mee zitten. Ik zal U met alle plezier helpen waar ik kan , en zo niet plaatsen we de vraag op het forum.

Ik zal regelmatig ook berichten schrijven over gamen en hopelijk hebben jullie daar iets aan. Het zal nooit voor iedereen interessant zijn maar zolang er sommigen mee geholpen zijn is het het schrijven waard. Mijn beste vriend heeft ook een website over gamen nl: https://www.panicgaming.be.

Mijn lievelingsspel

Dit is één van mijn lievelingsspelletjes. Als je daaraan begint ben je voor dagen, zo niet maanden bezig. Het is een avontuur en handigheidsspel. Het speelt zich af in de tijd van de Vikings en is wel gewelddadig. Je kunt het spel op je eigen tempo spelen. Wie er een maal mee begint raakt er gemakkelijk aan verslaafd, je wil steeds meer ontdekken.

 

1 reactie op “Mijn eerste Blogbericht aan senioren met spel- of computerproblemen”

  1. Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *