Over mij

Ik ben Paul Bleyaert, geboren te Brugge (België) Ik ben maar een gewone mens die graag een spelletje speelt. Twee maal per week speel ik zelfs met mijn kleinzoon (12 jaar).Zoals je ziet is ook altijd mijn trouwe viervoeter aanwezig. Vroeger heb ik met enkele vrienden het spel counterstrike gespeeld maar dat is lang geleden. Helaas had ik toen de tijd niet meer om verder te spelen en ben mijn vrienden dan uit het oog verloren. Het spel was dermate verslavend dat wij soms om drie uur s’nachts nog aan het trainen waren.

Heb je zin om een spelletje te spelen laat het mij gerust weten. Het doet er niet toe of je goed bent of niet als je er maar plezier aan beleefd. Ik ben in het bezit van zeer veel spelletjes en zal proberen ze allemaal op de website te plaatsen. Tevens heb ik een abonnement op Origin, X-box en Ubisoft. Maar de meeste spelletjes staan op steam.

Al wie problemen heeft met zijn windowscomputer, mac, laptop, tablet of gsm mag mij om hulp vragen. Wanneer ik kan los ik het onmiddellijk op en anders gooien we het in de groep op ons forum.

Ik ben momenteel op zoek naar senioren om counterstrike te spelen

Omdat ik vroeger altijd counterstrike gespeeld heb en mij daarmee goed amuseerde zou ik nu terug hetzelfde willen doen. Daarom nodig ik alle liefhebbers (minimum leeftijd 60 jaar) uit zich hier op te geven met naam of gebruikersnaam en geldig emailadres